✓ Vanaf eerste dag na de geboorte ✓ Wanneer het past ✓ Prachtig & waardevol aandenken

Zoek je een fotograaf voor babyfotografie in de omgeving van Antwerpen? Nicole Proost Fotografie uit Beerse, in de provincie Antwerpen, heeft volop ervaring in mooie babyfotografie, huwelijksfotografie, communiefotografie en kinderfotografie. Professionele babyfoto’s vormen een dierbaar aandenken. Een prachtige, blijvende herinnering aan die bijzondere eerste dagen, weken en maanden van je lieve baby. Boek daarom snel een babyfotografie shoot in Antwerpen.
Je baby verandert razendsnel. Voordat je het weet is het kleine eraf en verandert je baby steeds meer in een echt mensje. Juist wanneer je baby nog veel en diep slaapt, is een babyfotoshoot een leuk idee. Je kunt de slapende baby dan namelijk gemakkelijk in hele schattige houdingen leggen, met ontzettend lieve foto’s als resultaat! Daarom vindt een newbornshoot vaak al plaats wanneer de baby tussen de eerste en 21 dagen oud is. Fotograaf Nicole heeft veel ervaring met newborn en babyfotografie in Antwerpen.
  • Houtseweg 92, Beerse, Vlaanderen, België
Ook wanneer je baby wat ouder wordt, is het ontzettend waardevol om een professionele babyfotoshoot te doen. Als moeder van drie kinderen weet fotograaf Nicole Proost hoe snel kleine kinderen groot worden en hoe graag je de tijd soms even stil wilt zetten om te kunnen genieten van je kind. Met professionele, kwalitatieve babyfoto’s houd je een blijvende herinnering aan de bijzondere babytijd. Heb je zelf een leuk idee voor een babyfotografieshoot of een bepaalde locatie in of rondom Antwerpen in gedachten? Super, fotograaf Nicole werkt het idee graag samen met je uit.


Wil je de eerste verjaardag van je baby op ludieke wijze vieren? Kies dan voor een cakesmash shoot! Zorg voor een mooie outfit voor je kindje en een kleurrijke taart en laat je verrassen door wat er vervolgens gebeurt. Je baby mag lekker in de taart slaan, graaien en gooien met de zoetigheid. Het resultaat van deze babyfotografie? Heerlijke, vrolijke, gekke foto’s van jouw baby’s eerste verjaardag.
Baby’s eerste verjaardag: cakesmash shoot image
Nicole Proost Fotografie legt de bijzondere momenten in de eerste levensjaren van je baby met veel plezier vast. Je kindje groeit sneller op dan je denkt. Maak daarom direct een afspraak voor babyfotografie in Antwerpen. Boek een baby fotoshoot via het contactformulier of stuur een e-mail naar siemons.proost@telenet.be.

Ook interessant:
Huwelijksfotograaf Antwerpen | Newbornshoot Antwerpen