✓ Vanaf eerste dag na de geboorte ✓ Wanneer het past ✓ Prachtig & waardevol aandenken

Wil je heerlijke, gekke, kleurrijke foto’s van de eerste verjaardag van je baby? Of vier je de tweede of derde verjaardag van je kindje? Dan is een cakesmash fotoshoot in Antwerpen iets voor jou. Bij Nicole Proost Fotografie uit Beerse, in de provincie Antwerpen, beleef je samen met je kind een gedenkwaardige middag tijdens een smash the cake fotoshoot in en rondom Antwerpen. Vrolijke foto’s gegarandeerd!
De cakesmash fotoshoot is een uit Amerika overgewaaide traditie, waarbij de eerste verjaardag van je kindje wordt gevierd met grappige foto’s. De kleurrijke smash cake, of meptaart, is speciaal voor je baby gemaakt om in te slaan, graaien en kliederen, met geweldige, unieke foto’s als resultaat. Dat je kindje daarbij helemaal vies wordt, is natuurlijk de bedoeling. Of de taart nu smaakt of niet, het levert zeker weten prachtige kiekjes op!
  • Houtseweg 92, Beerse, Vlaanderen, België
Natuurlijk kan een mooie, kleurrijke taart niet ontbreken bij een cakesmash fotoshoot. Je kunt een taart kopen of zelf gaan bakken. Denk goed na over de kleur van de taart. Chocola is misschien lekker, maar bruin is niet zo’n feestelijke kleur op foto’s. Kies daarom liever voor vrolijke, felle kleuren. Zorg ook dat er een topping op de taart zit, zoals slagroom of crème. Voor het leukste resultaat, is het zeker de bedoeling dat je kindje lekker kan kliederen. Zorg daarom ook voor een leuke, kleurrijke outfit, waarin je baby helemaal los mag gaan.
Woon je in of rondom Antwerpen en ben je op zoek naar een professionele fotograaf, om de cakesmash fotoshoot van je kind vast te leggen? Nicole Proost heeft als moeder van drie zonen veel ervaring met kinderen en weet dit vrolijke moment perfect vast te leggen. Een smash the cake fotoshoot kan op allerlei locaties in Antwerpen. Je kunt dit thuis doen, waarbij een wit of gekleurd laken kan dienen als rustige achtergrond. Zo komen het kind en de taart nog veel meer tot hun recht op de foto’s. Maar een cakesmash in de studio of op een mooie locatie zoals het park, behoort ook tot de mogelijkheden.
Smash the cake fotoshoot in Antwerpen image
Enthousiast geworden over het idee van een cake smash? Komt de verjaardag van je kind dichterbij? Boek dan meteen een cakesmash fotoshoot bij Nicole Proost Fotografie in Antwerpen. Fotograaf Nicole denkt graag met je mee over een mooie locatie. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar siemons.proost@telenet.be.

Ook interessant:
Kinderfotograaf Antwerpen | Babyfotografie Antwerpen
Ben je op zoek naar een mooi aandenken aan de kraamtijd? Wil je graag een mooie reeks beelden van je pasgeboren baby? Dan is newbornfotografie iets voor jou. Maak direct een afspraak voor een newbornshoot in Antwerpen. Contacteer Nicole Proost Fotografie via het contactformulier of stuur een e-mail naar siemons.proost@telenet.be.