✓ Vanaf eerste dag na de geboorte ✓ Wanneer het past ✓ Prachtig & waardevol aandenken

Kleine kinderen worden snel groot, voordat je het weet is het tijd voor een communie- of lentefeest. Ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor foto’s van een communie- of lentefeest in Antwerpen? Nicole Proost Fotografie uit Beerse, in de provincie Antwerpen, legt dit bijzondere moment met veel plezier vast. Een waardevolle, blijvende herinnering aan het moment waarop je kind al een heuse heer of dame wordt.
Een communie en lentefeest symboliseren beide een belangrijke nieuwe fase in het leven van je kind. De viering van een communie- of lentefeest is een gedenkwaardige gebeurtenis, die waardevol is om vast te leggen met professionele foto’s. Zo vormen de foto’s ook later nog een mooie terugblik op deze mijlpaal voor je kind en voor jou als ouder. Fotograaf Nicole vereeuwigt het moment graag met een fotoreportage tijdens de ceremonie van de communie of het lentefeest, in en rondom Antwerpen.
  • Houtseweg 92, Beerse, Vlaanderen, België
Een gedenkwaardige gebeurtenis vraagt om een blijvende herinnering. Daarom is een fotoshoot rondom een communie- of lentefeest, maar ook voor een huwelijk of verjaardag, razend populair. De foto’s worden gemaakt in een studio, maar nog vaker op een bijzondere locatie. Zo heb je meteen een professionele, persoonlijke foto voor de communieuitnodiging. Nicole Proost Fotografie doet fotoshoots voor communies en lentefeesten in en rondom Antwerpen.
Voor een geslaagde fotoshoot is het belangrijk dat het kind helemaal zichzelf mag zijn. Persoonlijke attributen of accessoires zijn een handig hulpmiddel om je kind op een vlotte, speelse manier in beeld te brengen én om de aandacht vast te houden. Ook de locatie van de fotoshoot is belangrijk. Heb je zelf een geschikte locatie in gedachten? Of wil je dat er een bepaald thema op de foto’s terugkomt? Fotograaf Nicole denkt graag met je mee over een persoonlijke, passende fotoshoot bij een communie in Antwerpen.
Tips voor een geslaagde fotoshoot bij een communie in Antwerpen image
Is het tijd voor de communie van je zoon of dochter? Plan dan nu een afspraak met fotograaf Nicole en bespreek alle wensen rondom de communie in Antwerpen. Contacteer Nicole Proost Fotografie via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar siemons.proost@telenet.be. Boek onze fotograaf meteen in voor de communie van je kind in Antwerpen.

Ook interessant:
Huwelijksfotograaf Antwerpen | Fotograaf Turnhout