✓ Vanaf eerste dag na de geboorte ✓ Wanneer het past ✓ Prachtig & waardevol aandenken

Ben je op zoek naar een professionele, leuke kinderfotograaf in de regio Antwerpen? Nicole Proost Fotografie uit Beerse, gesitueerd in de provincie Antwerpen, maakt vrolijke, originele foto’s van baby’s en kinderen. Hierbij mag je kind helemaal zichzelf zijn. Van cakesmash tot kleine kunstenaars, van newbornfotografie tot communiefotoshoot, gezinsfoto’s en meer bijzondere fotoshoots. Fotograaf Nicole is de leukste kinderfotograaf van Antwerpen.
Elke ouder zal het herkennen: je kind groeit ontzettend snel op. Voordat je het weet zet je schattige baby met die mini-vingertjes en kleine teentjes al de eerste stapjes, is het tijd voor de eerste schooldag, behaalt je kind een diploma op de middelbare school en begint het leven als jongvolwassene. Soms zou je gewoon even op een pauzeknop willen drukken, een bepaald moment of gevoel willen vasthouden. Dat kan met een kinderfotoshoot! Vereeuwig bijzondere momenten of fases met de professionele, hoge resolutie foto’s van kinderfotograaf Nicole in Antwerpen.
  • Houtseweg 92, Beerse, Vlaanderen, België
Kinderfotograaf Nicole Proost weet als moeder van drie kinderen als geen ander hoe snel kleine kinderen groot worden. Daarom denkt ze graag mee over de leukste manieren om belangrijke momenten vast te leggen. Heb je een pasgeboren baby? Dan is een newbornshoot een prachtige manier om die allereerste dagen van je kindje te blijven herinneren. De eerste, tweede of derde verjaardag op originele wijze vieren? Kies dan voor een cakesmashshoot. Kinderfotograaf Nicole verzorgt met veel plezier iedere kinderfotoshoot in Antwerpen.
Wil je mooie foto’s van je kinderen laten maken door een professionele kinderfotograaf in de omgeving van Antwerpen? Ben je op zoek naar speelse, vrolijke kinderfotografie? Dan is de kleine kunstenaars fotoshoot ideaal, waarbij je kind lekker los mag gaan met verf. Kliederen maar: op de grond, op de muur en zelfs op kleding. Kleurrijke, vrolijke foto’s gegarandeerd! Misschien houd je meer van een traditionele gezinsfotoshoot in de studio, geen probleem. Kinderfotograaf Nicole Proost denkt graag mee over een originele fotoshoot in Antwerpen, waarbij je kind helemaal zichzelf mag zijn.
Originele fotoshoots met kinderfotograaf Nicole image
Voor een ervaren, professionele kinderfotograaf in Antwerpen ben je bij Nicole Proost Fotografie aan het juiste adres. Als moeder van drie kinderen weet zij de aandacht van kinderen tijdens de fotoshoot vast te houden met speelse, vlotte poses. Zo wordt de fotoshoot voor iedereen een gezellig dagje uit. Boek nu meteen een kinderfotoshoot via het contactformulier of stuur een e-mail naar siemons.proost@telenet.be.

Ook interessant:
Cakesmash fotoshoot Antwerpen | Babyfotografie Antwerpen | Fotograaf communie Antwerpen